Tuesday, September 9, 2008

are you ready to die?

aparent unii sustin ca vom muri. news.

I give you the Large Hadron Collider.



pe scurt, aceasta minunata masinarie, extravaganta si apropae sf in amploarea sa (i smell the birth of a super-hero!!!) este menita sa recreaza fix momentul post big bang.

si aparent, acest experiment, cel mai mare si mai tare din istoria noastra va da niste rezultate revolutionare, sau dupa cum spunea nea hawking, chiar si lipsa de rezultate ne poate conferi niste informatii utile despre univers, si dumnezeu, si viata, si lemuri (what's up with that, ei?). Foarte interesant si frumos, we just might be at a cross-roads in human history, gen Contact (jodie foster).

Desigur exista si o grupa de oameni care iubesc prea mult viata si este de parerea lor de civil neinformati ca aceasta masinarie ar putea chiar sa distruga universul. Wow! acum, would that be such a bad thing? if the world ends, who would be around to give a fuck? poate ca ne vom oftica in rai. but, hey, you're in heaven, what do you care?

ceea ce mi se pare interesant, este ca ar fi exista un nivel minim de informare sau self-infromation pentru mase, ar fi inteles ca pericolul este de fapt inexistent. Ei au tras direct concluzia ca vom muri. I call that denial. Aproape ca oamenii acestia isi doresc sa vina sfarsitul lumii.

Nici eu nu sunt extrem de informat, dar sunt gata sa pariez ca acesti omameni anti-collider (suna cool), sunt ba someri, ba oameni cu neveste si trei copii si probleme cacalau. They see the end of the universe as a load off, somewhere deep inside.

Oricum. DAca ar fi sa vina maine sfarsitul lumii, are you ready to die? "to do" listul tau e bifat? ai facut tot ce scrie in top-ul meu de chestii de facut la plictiseala (23 cred)? Ai facut sex cu vecina buna? ai escaladat un munte? ai construit o casa? are you content? I know i ain't. Asa ca va sugerez, just for the sake of argument, sa folositi aceasta posibila ultima seara ca sa traiti la maxim. Sau macar sa-ti astepti vecina cea buna, gol pusca, in propriul ei pat. It's worth a try, no?

or are you curios to see the after-life?

(then you are an idiot)

No comments:

Post a Comment