Friday, July 24, 2009

movies #20

wow, nr 20, urmeaza un grande list du cinema, intr-o ordine semi cronologica (referitor la momentu in care le-am vazut, nu data aparitiei filmului)

Recount - un exemplu pozitiv de "drama/thriller" cu un outcome cunoscut. exemplul negativ e Valkyrie. Big names, well done.

Lethal Weapon 2 - astept sa revad 3-ul, care tin minte ca era cel mai misto, si pe care l-am vazut de cele mai putine ori. Au dat 2-ul de zeci si zeci de ori, fara sa le dea neaparat si pe celalalte. din pacate 3-ul a inceput acu o ora la tv, futu-l in gura.

Valentino - my god this is boring and useless. a congratulatory blowjob, shitty making-of style pentru nenea popo vale.

Haunting of Connecticut - neinteresant. adica mediocru, ceea ce in genul horror se traduce ca prost.

Red Cliff - vazut mai mult cu coada ochiului, dar spectaculos none-the-less. uber spectaculos pe'alocuri.

Emperor's New Groove - aveam nevoie de niste "muzica de fundal" si filmu asta a mers bine. ok, i guess, in masura in care se putea. no love interest, thank god, nu lacrimogen, nu muzica.

Wall-E - Nu vazusem cap-coada. Frumos.

Lucky You - la tv, meh, poker, full stop.

Gomorra - inutil de lung inceputu, 'expozitiunea', dar coios al 3-lea cd, makes up for it. s-a mentionat sintagma 'fresca sociala' legat de acest film.

Purple Violets - woody allen light, cupluri ce se interfut, interiubesc, intertot. ok i guess, desi prea cuminte, prea nimic. toate filmele astea despre dragoste come of as either 100% bullshity, sau pur si simplu mizerabile.

Bigger Stronger Faster - suprinzator de bun, de variat, de nepenibil, de neglorificator a obsesiilor americane imbecile cu muschii. i dare not say this, dar uneori e chiar thought-provoking.

Buffalo '66 - wonderful. mai bun decat il tineam minte.

Bully - Nu-mi place filmu asta, si nu ma pot gandi la un singur motiv pentru care m-as uita la el. I do not care, i do not like them, i do not wish to see what happens, and i know they are all idiots.

In Search of a Midnight Kiss - foarte bine. 25,000$, arata chiar foarte ok, and it's actually funny. si desigur, destul de mizerabil.

In Bruges - re-vazut, re-placut, impecabil scris si jucat.

Gremlins - de fapt, nu ma uitam, pur si simplu mergea in fundal la tv si n-aveam nici un chef de filmu asta.

Martian Child - bleah. Un fel de K-pax: origins.

In The Valley of Elah - mega anti-war, mega trist si lacrimogen, de fapt, ma doare-n pula. Saracii ei, muistii noi, war is hell, atunci sa nu se duca.

Narco - ok, funny.

Casino - epic, stufos, joe pesci foarte bun. veeery gut.

Ocean's Thirteen - foarte retro, old-school, i liked it.

succint, da, but i don't think there's much more to be said.

No comments:

Post a Comment