Saturday, March 22, 2008

Movie Budget

O mica lista de filme pe care vreau sa le vad in urmatoarele luni (pana-n luna iulie ca sa fiu mai precis)

Supravietuitorul - Pentru ca, totusi, CAT de... poate fi?



Severance - Desi l-am vazut la TIFF anul trecut (cough, cough, da, la TIFF), este foarte misto si parca l-as mai vedea odata. Un spoof serios britanic, comedie? O combinatie intre THe Office si cam orice film in care lumea moare. Ceea ce este superb, este pentru oamei carora le place the office dar in acelsi timp si pentru oamenii carora NU le place the office.

Reprise - Alt film vazut la TIFF, cam unul dintre cele mai misto filme vazute la TIFF, care ar fi trebuit sa apara in acelasi timp cu Ex-Drummer, care dracu stie de ce nu mai vine. Poate o sa-l revad oricum...

Iron Man - Robert DOwney Jr. being a bad-ass cu replici pe sistemul "futu-i ma-sa, ce smecher sunt". It will probably suck, but it's fucking Robert Downey Jr. Si daca nu va place RDJ, then... go fuck a goat.

Leatherheads - Clooney a regizat doua filme, unul ok si unul foarte misto. A schimbat macazul si acum face O COMEDIE de sport din anii '30. WTF?!? Este atat de dubios si promitator incat am sa si ignor faptul ca e cu renne zwelleger. Ah, e si tipul din the office, Jim.



My Blueberry Nights - Wong-kAr-wai, in engleza, cu natalie portman, Rachel Weisz si David Strathairn. Fiecare din cei 4 luati individual reprezinta un motiv suficient de bun sa vezi filmul (ma rog, rachel weisz e cam schioapa de una singura, dar sa fim draguti cu ea).

The Incredible Hulk - sunt fan Norton, dar o sa vad filmul asta doar ca sa-mi aduc aminte ce misto era Hulkul lui ang lee si ce de cacat e asta nou. N-are cum sa fie bun de ceva, sau MAI bun decat Hulk. Si dupa noul Hulk o sa revad vechiul Hulk si totul va fi bine.



The Happening - Ubreakable si The Village sunt filme de suflet, dar am mari dubii despre acest film. Din trailer pare sa fie o problema de genul: "ceea ce se intampla in acest film este mult prea grandios si epic pentru ecranul de cinema". Dar il vom vedea, because Shyamalan always deserves a chance.

Wanted - REgizorul este cel care a facut NightWatch si DayWatch, deci macar stim ca va fi o dementa vizuala. Dar ma pis pe james mcavoy.

Se jie/Lust, Caution - Ang Lee. Nu trebuie sa ne placa, dar e recomandat sa vedem.

Deci, daca ar fi sa presupun ca voi merge cat de des pot la miercurea orange wendsday, si preferabil nu la malluri, atunci urmatoarele luni ma vor costa sa zicem... 800.000 de mii. Cred. Asta fara popcorn. Aproape cat doua dvd-uri la Carturesti. Sau 16 pachete de tigari. Sau multa bere la 2L in parcul cismigiu. Hm, decisions, decision...

No comments:

Post a Comment