Tuesday, March 18, 2008

SuperRau



Cateva motive pentru care un film ca superbad nu s-ar putea face in romania:

1. Tineretul din romania nu va avea niciodata acelasi probleme cu achizitionarea alcoolului precum pustii din superbad (o parte importanta a povestii, altminteri, obtinerea alcoolului).

2.Conceptul de "Petrecere la casa lui Pula" ne este strain. In primul rand, cam toti stau la apartamente si mai mult de petrecerice mici n-au loc niciodata.

3. Desi ne putem lua alcool, daca am presupune ca se aplica legea atunci nimeni din cei sub 18 ani (cei care n-au voie sa cumpere alcool) n-ar putea avea carnet de conducere, care vine odata cu varsta adecvata cumparari de alcool (spre deosebire de americani).

4. La noi fiind clase fixe, un tip gras n-ar avea cum sa cunoasca o tipa buna din liceu, INAFARA unei petreceri, ca sa poata mearga la ea la petrecere pentru a se combina cu ea.

5. Nu avem cultul ID-ului fals pentru ca, sa fim sinceri, facem ce vrea pula noastra.

6. Politistii la noi nu au pistoale, nimeni nu le-ar da bere gratis, si desi sunt la fel de imbecili, nu sunt la fel de plini de viata.

7. Daca la noi, doi baietii ar petrece la fel mult timp impreua precum idiotii astia doi din film, ar fi etichetati ca fiind poponari infecti si nici o fata nu s-ar apropria de ei, ever.

8. Nu exista suficienti actori romani buni care sa arate a liceeni. (piss on dinu lipati, yes i do).

9. Nimeni nu o sa te considere cool daca aduci alcool pentru o petrecere.

10. Um, sigur mai e macar unu. dar imi scapa mie. Oricum, lista e rotunjita.

Dar nu e nici pe departe capodopera cotata pe imdb cu 7.9. Vad ca a devenit un trend, filmele lui seth rogan (care in continuare nu are poze pe imdb, saracul) si regizare sau produse de Judd Apatow au ajuns in general sa fie over-rated. Da, ok Knocked up e misto, dar nu m-a dat pe spate. Si superbad, e ok, e misto, multumim dumnezeu ca ai omorat (si sper ca a murit in chinuri) seria american pie si chestiile cu fredi prinz junior, nici sa nu mai vorbesc de Not another teen movie. Este incomparabil mai bine, diferenta intre a respira basina si un trandafir pe durata unui film intreg. Dar totusi, totusi, parca nu m-as grabi sa-l trec pe lista comediilor de referinta. Parca nu face fata lui Zoolandar, office space, dodgeball, galaxy quest, and so on and so forth. in continuare THE high-school movies remains Dazed and Confused cu 16 candells a close second (vorbind strict de filme in registrul comic).

Superbad e ok, amuzant pealocuri (desi parca m-as fi asteptat la more funny, WHERE IS THE FUNNY?!) dar in the long, long run (doua ore, nu-i putin) nu mi-a pasat nici de ala gras, nici de ala slab, and they really weren't that interesting. Iar McLovin e misto pana la un punct, geekynessul lui excesiv devine frustrant si ne-am dori sa vorbeasca calumea odata. Full fucking sentences, retard.

Si apreciez ca s-a trecut peste filmele cu liceeni din anii 80 si chiar mai recente, unde toti liceeni erau jucati de actori de 30 de ani, la filme in care adolescenti CHIAR ARATA a adolescenti. Finally, nu va trebui sa ma simt inferior cand vad un tip de clasa a 10-a care arata de parca mi-ar putea fi tatic. And chicks dig the older lookin guy. Because he can buy them alcohol.



p.s. yes, i have returned from my glorious adventure. and i will tell you all about it. As if you care...

No comments:

Post a Comment