Saturday, March 29, 2008

Vuelcome toNATO



yes, very lame pun.

um...

Azi, pe 29 e simularea pentru nato. Deci tot centrul este blocat, impracticabil, precum o curva pe un tobogan.

Astea fiind spuse, recunosc cu mana pe inima ca n-am nici cea mai vaga idee in ce o sa constea acest nato, cine va veni mai exact, adica am inteles ca's multi presedinti. Sau de fapt ce-o sa faca aici. Oricum, va fi foarte palpitant, si ma bucur nespus ca nu voi fi in bucuresti.
Desi, desi, mi-ar fi placut sa dau o tura joi pe la universitate, sa vad pustietatea si coloanele prezidentiala cum merg in conga line. Si cum sunt sigur ca o sa existe probleme. Nu mari, dar cu siguranta vor exista masini ratacite, trafic blocat, si asta doar in centru. Pe langa centru, rutele futute se vor simti precum un penis intr-un cur virgin, adica tare. Va fi haos, batai, transpiratie. Ce frumos ar fi sa bagam acum repejor o revolta, ca am renuntat la ideea revolutiei, e mult prea pretenitos, si nu sutem in stare de asa ceva. Dar o revolta merge, violenta lipsita de sens.

Sau ce ar fi cu adevarat superb, nu pentru mine sau pentru viata pe pamant in general, dar ce-ar fi superb dintr-un punct de vedere al naratiunii ar fi asasinarea cuiva, sau o bomba, sau ceva intriga conspirationista, si sa se faca un film despre asta in cam 15-20 de ani. THat would put romania on the fucking map. Dar nu taranii de genul bombe si avione, ceva mai rafinat, un sniper, un haos, nimeni nu stie ce s-a intamplat, dar sa speram ca nu va iesi in genul vantage point. Adica, daca e sa moara cineva aici, sa moara intr-un mod mai interesant. GoGo day of the jack-al.

O alta bucata interesanta de stire (retard, nu?), este disputa toaletelor. Aparent, toti aia din natio sunt niste cacanari, adica se caca-n-continuu, si n-au loc unii de altii. iar aparent, casa poprului nu a fost gandita sa acomodeze o masa atat de basinoasa, deci avem o problema. unde se va caca toata lumea? cozi infernale? Nu ne putem constipa lideri. S-a propus folosirea unor veceuri ecologice (probabil sa le ia pe alea din gismigiu si sa le azvarle undeva in casa.p., fara sa le spele. that would be nice). Dar nu merge, ca au comentat romanii ca niste veceuri ecologice ar strica aceasta bijuterie arhitecturala. Eu propun sa se sape o gaura maaare exact in fata casei poporului si sa se cace toti in ea. La final o acoperim, si gata, nu e caca.

Dar nuuu... Au pretentii... Nu se caca ei in public.

Asa ca oameni buni, luati popcorn, si sperati, sperati, cand va uitati, la stirile de pe protv ca vor fi stiri de senzatie. Sanse mari nu sunt, dar aveti ceva mai bun de facut?

p.s. eminem nu vine in romania. va uraste pe toti. in special pe tine. da, tu, cacatule.

No comments:

Post a Comment