Saturday, October 10, 2009

from cooking ninja to Hādo Gei

disclaimer: everything you are about to see is courtesy of charlie brooker. who is better than all of you.



incepem usor, cu o secventa din iron chef america, care pare a fi un hibrid intre fratii shaw, jackie chan si... gatit. iar daca nu ar fi cu GATIT in bucatile care separa aceste momente de camp retard, poate chiar as fi curios sa explorez mai departe. Altminteri, ma limitez la ce-am vazut din "ready, steady, cock".

dar, de aici ajungem aici:



this is hard gay, ceva gen bruno, in japonia, doar ca before bruno. and even a little more sick, prin prisma faptului ca no one ever cheers bruno on while he thrusts his man-love into the face of little children. si le gateste mancare. mancare homosexuala.



hard gay nu DOAR gateste, ci face tot felu de chestii retardate, si homosexuale.

ba chiar mai mult, a penetrat si europa:



un expose foarte indraznet din partea bbce-ului, care ne arata poponarul din spatele homosexualului.

nu stiu de ce, dar mi-ar face placere sa aflu ca acest Hādo Gei este un personaj malefic care spala creierii maselor, si va cuceri japonia. Imagine him sitting on the throne, doing the dick-thrust, adressing the nation, and declaring war on peace. while still in character.

iar in momentul in care exista o CONFERINTA DE PRESA pentru noua ta miscare poponara, sa mai indrazneasca vreun homo sa se planga VREODATA de discriminare. Nimeni nu va discrimineaza, sunteti doar IRITANTI!

No comments:

Post a Comment