Saturday, October 10, 2009

Omul-biblie

nu pot imbedda clipul din charlie brooker, dar pot sa va recomand cu caldura acest LINK CATRE BIBLEMAN.

because brooker really is one of the funniest things/guys on tv.





WHY does bibleman look like a purple power-ranger turned gay biker, who found jesus in the desert? Care are si un lightsabre...

cate aroganta trebuie sa ai, ca tu sa crezi ca esti suficient de bun incat sa fi reprezentatul lui dumnezeu. Isus avea o scuza, era fisu, running the family business, michael corleone style, dar nu cred ca dumnezeu ar fi deacord cu ce face omul biblie. sau, lasa dumnezeu, dar in schimb POLITIA sigur nu ar fi de acord. Isn't this techincally vigilantism?

AND WHY DOES A RIGHTEOUS MAN NEED TO HIDE HIS FACE? DACA MOTIVELE LUI SUNT ATAT DE PURE, SI ACTIONEAZA IN NUMELE LUI DUMNEZEU, DE CE ARE NEVOIE DE O MASCA?!? CE ARE DE ASCUNS??!?!? he's setting a BAD example!!! De fapt, acelasi lucru e valabil si pentru dumnezeu. SHOW US YOUR FACE, GOD!!!!

si ce om pasionat de biblie, cu o iubire infinita pentru bunul nostru domn, se gandeste sa se faca super-erou? Nu e normal ca orice om credincios in afara limitelor bunului simt sa se faca PREOT? but nooooo, preot nu era destul, what christianity needs is a purple man that kills bad-guys with his LaserBible2000X. Si asa ajungem din nou la mai-sus-mentionata aroganta.

There's a lesson here: the only Bibleman is the pope.

No comments:

Post a Comment