Thursday, May 14, 2009

need a hand?

o dovada clara a imbecilitatii americanilor se regaseste intr-un produs 100% specific americanilor.

Ladies and gentlemen, i give you:

THE SELF-HELP BOOK!



Acum serios, daca sunt 7 pasi usori, de ce avem nevoie de o CARTE intreaga, in loc de o pamfleta (if that's the word i'm looking for) in care sa ne spuna cei sapte pasi...




Deci, putem alege sa schimbam viata in 7 pasi, sau sa traim la potentialul nostru maxim. Ma intreb daca pasii difera. si de ce 7? Sapte suna mai bine, nimeni n-ar crede ca in trei pasi ai putea rezolva orice care sa conteze. Iar americanii sunt prea lenesi ca sa faca 10 pasi. ZECE? FUCK OFF!




Do americans REALLY need help with that one? It's simple, STOP TAKING PROZAC!!




Singuru mod in care aceasta carte ar fi singuru self-help book de care ai avea nevoie ar fi daca NU ar fi un self-help book... Am i making any sense?




oh, COME ON!!! This is getting ridiculous. HOW inept can americans be americans? These books should come bundled with a dictionary.




Aparent, cartile de auto-ajutor au si o latura post-modernista.


Pana la urma nu poti da vina pe politica americii ca se baga in razboaie cretine, si ca de fapt este o societate bolnava si idioata. Este vina oamenilor de rand, care AU NEVOIE de cineva sa le spuna ce sa creada, ce sa faca, cum sa-si traiasca viata. THe government just meets demand with supply.

Dar ceea ce este CU ADEVARAT bolnav in tot trendul de carti gen "carje-pentru-viata" este ca de fapt, TOATE spun aceeasi chestie. Anume ca tot ceea ce ai nevoie in viata pentru succes esti TU. In tine gasesti puterea si forta si initiativa si curajul si inteligenta si bla bla bla. Trebuie sa ai incredere in TINE ca sa ai succes. Believe in yourself and you shall succeed. And aaaaaaaaaaaaall that crap. YOU! YOU! YOU! I AM ALL I NEED, TO SUCCEED!!!

If all i need is me, then what the fuck do i need this book for?

Forget the dictionary, bundle these books with a fucking "breathing manual". Or better yet, a life support machine.

1 comment: