Tuesday, November 20, 2007

Come in, i guess (Free T-shirts)


O decizie indrazneata a fost luata de catre managementul gear Grinder. Venita de undeva de sus, un comitete, pe baza unui vot si a unui studiu aprofundat a decis ca este in cel mai bun interes al Grinder-ului si iasa in lumea, sa circule pe aceasta chestie noua, radicala si sofisticata numita inter-web, sau world wide web, ceva cu un "weB".

Eu personal, ca umil angajat al acesti corporatii de-a dreptul mamuta, nu sunt in totalitate deacord cu aceasta schimbare brusca de strategie. Presimt ca ne vom aliena publicul existent (adica pula, nici dracu nu intra pe blogul asta), si cu atat mai mult, ma inodiesc sincer ca oricine ar incerca in acest moment sa patrunda lumea Grind-istica n-ar intelege mai nimic. Dupa atatia ani, Grinderul cu prestigioasa s-a traditie a intrat in niste zone foarte cenusii, unde se disting vagi nuante de ceea ce ar putea fi... Ma rog, ceva, orice. Iar nici dracu n-ar sta sa urmareasca cu migala (altfel nu se poate) lunga istorie ca sa poata intelege ce se intampla aici (adica nimic).

Fanii inraiti vor pleca, dezgustati de comercialitatea blatanta, iar cei noi-veniti o sa-si bage pula.

Indiferent cate poze cu mine in curu gol o sa puna pe autobuze, sau oricate publicity stunt-uri (cascadorii publicitare) am face, n-o sa generez vreodata un buzz suficient cat sa justific scrierea genului asta de cacat. Iar cu o competitie prolifica, cum ar fi CnuB si Zomie6, care pur si simplu ma claca in piciaore, dupaia se sterg la cur cu bloguletul meu de doi lei. Teoretic, as putea sa-mi cresc tirajul. Daca m-as fute cu un cimpanzeu de frageda varsta,sa pun pozele pe oDC, in acelasi timp sa ma duc la sediul Zombie6, sa le scot calculatorul din priza (si ma jur, n-ar mai posta timp de cateva luni bune) si sa ma cac in fata usii lui CnuB in fiecare dimineata pana cand va ceda nervos si sa vina autoritatiile sa-l culeaga pentru a-l depozita intr-un loc unde "nevoile lui speciale" sa fie "tratate" cu "grija corespunzatoare" "in functie de gravitatea acestora"... "Ghilimele".

Poate in acel moment as avea o sansa. Sefii mei isi propun sa concureze in acelasi timp cu McDonalds', DHL, ING, British-american tabbaco si Lech KaczyƄski (presedintele poloniei, cica. sunt sigur ca habar n-aveai, dar norocul tau ca ai un prieten bun ca mine care sa-ti spuna aceste informatii esentiale). Un scop destul de epic avand in vedere ca avem la dispozitie doar un blog de cacat si un sigur trist (da, eu) care poate doar sa stea si sa scrie posturi lungi si inutile, in care mai mult doar suge pula (a guy's gotta make a living...). Partea amuzanta e ca Grinder Industries&Co. are in acest moment un net-worth de 65MILLION$$$. Ma rog, exagerez, cifra exact e 64.876.229$, desi, dupa cum tocmai am spus, am doar un blog de cacat si o tastatura rabdurie. So, fuck if i know... And i don't even get paid.

In caz ca sunteti retardati si aveti perspicatitatea unui limax la plaja fara crema anti-solara, sa fac un rezumat a ceea ce e gear Grinder. Un loc in care eu, al carui nume va ramane secret din considerente... complexe, se poate exprima liber si mult. Cu accent pe mult. Aici pot in sfarist sa scriu parerile mele bine structurate despre anumite aspecte ale societatii, economiei, politicii, viata in general, care, mie personal, mi se par foarte interesante. Asa ca cititile si voi, pentru ca inductiv, ar trebui sa vi se pare si voua interesante. Blogul asta e doar pentru cei tari de inger(?), care nu se sperie cand vad posturi interminabile si propozitii care cinci randuri mai jos nu mai au legatura cu subiectul initial sau ratiunea umana in general. Proceed if you have what it takes. Si un mic avertisment, chiar scriu multe imbecilitati, neamuzante majoritatea, asa ca va rog, nu emiteti pretentii.

Oh, by the way... No free t-shirts.
Haha. What a bunch of fucking losers.

No comments:

Post a Comment