Sunday, November 25, 2007

Rutina mea matinala.

Este ora 5:04, ma trezesc. Usor dar sigur ma ridic din pat, simt cum imi cad ochii in gura. Merg in sufragerie tiptil ca sa nu trezesc restul lumii din casa, ca sa-mi caut niste papuci si sa iau doua dvd-uri blank. Duc blankurile la mine in camera, beau niste apa minerala si brusc simt nevoia urgenta sa merg la baie ca sa ma pis, ceea ce e bine, pentru ca trebuie sa pornesc apa sa se incalzeasca ca sa fac dus, pentru ca aseara eram prea obosit ca sa fac. Merg la baie, pipi, dat drumu la apa, destul de mult zgomot, dusul galagios ca dracu, c'est la vie. Inapoi in camera, deschid cd-romul, bag dvd-ul blank si pun la scris primele 12 episoade din primul sezon al unui serial foarte frumos care trebuie sa-l dau cuiva azi, doar ca persoana respectiva a fost prea incompetenta sa ma anunte din timp ca ar avea nevoie de serial (m-a anuntat aseara exact cand ma culcam), si deastea scriu eu dvd-uri la ore imbecile (5:24 dimineata), cand apropo, primul dvd a ajuns la 93% si cam haraie. Ba nu, a trecut, e ok. C'est fini. Primul dvd e gata, pac, afara, il inlocuim, scriem pe cel terminat, si punem la ars a doua parte a sezonului. E timpul sa facem baie, asta in cazul in care s-a incalzit apa (la ora asta se incalzeste mai greu). Va rog sa inchideti ochii pentru cam 20-25 de minute cat ma dusulesc, apoi sa reluati cititul.

Multumesc pentru rabdare. Interesant cum pentru mine au trecut 20 de min si pentru voi doar un punct si un spatiu, dar revenind: Dvd-ul al doilea e gata, dus am facut, cu apa buna, calda, pana acum e bine. Mai departe e mai nasol, o secunda sa scriu pe dvd. Trebuie sa ma usuc, fiind ud leoarca si ar trebui sa printez un referat. Problema este ca imprimata mea, singura, din sufragerie cantareste cateva tone, si ar trezi toata casa. Asa ca nu voi printa nimic. In schimb am sa rog pe cineva din public, aruncandu-le un bilet intr-o sticla, si sperand ca mi se va indeplini dorinta. Gata. Acum ceasul este 5:56. Trebuie sa ma usuc, sa ma imbrac etc. si sa ies pe usa la ora optima 6:52, ca sa ajung la 7:30. Dar avand in vedere ca am timp suficient, voi lasa in fundal sa ruleze un serial scurt, ca sa am la ce sa ma uit in momentele in care mai trec prin camera.

Sa inceapa ritualul. Mai intai feon. Bun, sunt uscat si cam voluminos, dar nu-i o problema. Ma imbrac, sa nu se inteleaga ca eran nud pana in acest moment. Acum la baie, be right back. As avea timp sa mananc ceva, dar nu ma obosesc, probabil m-as lungi si as intarzia. ghiozdanul e gata, si voi iesi pe usa cat se poate de curand.

Daca as face asta in fiecare dimineata, m-as impusca in cap, in timp ce ma arunc de la etjaul 10. Trezitul matinal este o imbecilitate. Interesant cum in toata acest rutina matinala n-a figurat nicaieri faptul ca am mi-am scris rutina.

No comments:

Post a Comment