Sunday, April 8, 2007

Primele mele filme

O mica lista cu PRIMELE mele FILME.

Din ce tin minte...

1. Judge Dreadd.

Daca nu ma insel, este chiar primul meu film. Asta banuiesc... Eram cu parinti undeva... ne plimbam prin tara, era un cinema mic si urat si eram 3 persoana in sala. Eu cu parintii mei. Cred ca mai era cineva totusi... Oricum, nu vroiau sa porneasca filmu parca, dar l-au pornit in cele din urma. Si il tin surprinzator de bine minte, avand in vedere ca asta era acu vreo 11 ani. Nu asa, povestea per ansamblu, dar tin minte cum arata, vizual, momente, frumos prim film... Si daca l-as vedea acum tot cred ca mi-ai placea.

2. The mask.

Undeva la mare in aer liber. Asta l-am tinut SI mai bine minte si mi-a placut. Good movie, in special pentru primele filme.

Ce ma enerveaza cei cu primele filme ceva de genu: Hiroshima Mon Amour, si godarduri, si chestii de genu. Vezi si tu la varsta aia filme dragute, stupide, simple. Totusi, nu fi SI la varsta aia un snob.

3. Star Wars. Le-am vazut la cinema, la gloria cred. Foarte frumos si le tin minte perfect. Ce tare sunt, am inceput cu trilogia, devenit mai incolo saga. Tare.

Astea sunt filmele mele, cu astea am inceput, si pentru cei mai boi de acolo, nu cred ca astea imi vor influenta cultura si imaginatie pe viitor.

Oh well.

Ma plictisesc si NU am desre ce posta.

Up next: Post depsre Pasti. Tune in!

No comments:

Post a Comment