Sunday, April 8, 2007

totusi

deci. vodka.

vodka este cea mai buna bautura posibila. si de fapt, nu vodka, ci shoturile de vodka. shoturile de vodka sunt cele mai bune. de ce? foarte simplu.

berea e pentru santieristi. vinul e pentru nunti. whisky-ul e pentru gentilmeni care beau cu masura, gin nu bea nimieni in mod stereoptipic, bourbon si coniac n-am ce sa zic...

Dar vodka, vodka este universala. Vodka se bea in orice cerc, toata lumea se imbata din vodka, toata lumea iubeste vodka. Are exact gradele necesare (de bun simt), gustul necesar, si vodka este bautura perfecta pentru shoturi. Restul ba sunt prea dulci, ba sunt prea slabe, ba e whisky care n-a facut nimic sa merite asemenea tratement.

Toata lumea promoveaza berea in reclame ca fiind bautura care transforma femei urate in femei frumoase, care duce la sex spotan, sarcini nedorite, copii abandonati, orfani molestati sexual si in cele din urma, criminali in serie. Dar este fals.

In aceasta era moderna in care se bea de la 14 ani in sus, din momentul in care constientizezi gasca, si distractie, din momentul in care ti se pare prielnic sa fumezi, atunci berea nu mai e king of the hill.

Berea este hrana bugetarilor si boschetarilor. Inteleg ca berea este pretextul perfect pentru o anturare scurta, "sa iesim la o bere", dar nu bei bere ca sa te imbeti, bei bere ca doar ai iesit la o bere. Mai bei bere cand esti la liceu cu idiotii tai, cand n-ai chef sa te faci manga, sau bur si simplu cand vrei sa BEI. Adica, nu sa te imbeti, ci sa bei, si bei si bei si te pisi si bei si bei si din nou te pisi si mai bei si vomiti. Si te intinzi crezand ca ai scapat de bere dar din nou te ia de la lobul frontal in sus si iar vomiti.

Dar lumea, cand are chef sa se imbete, cand are chef sa bea nu ca pretext social si din nevoia de a inghti lichide, care este bautura perfecta? Cine altcineva decat... VODKA!

Da, minunata vodka. Nimeni n-o bate. CAnd mergi in parc? Vodka cu cola. Cand mergi undeva la munte, vodka cu orice. Cand ai chef sa joci boltzi, vodka. Cand vrei sa te imbeti repede si frumos, VODKA. Cand vrei un cocktail smecher, VODKA. Da doamnelor si domnilor, vodka, vodka, vodka. Reclama subliminala! ORiunde ai fi, ia o gura de vodka. Sotia prea firava? O gura de vodka si o pui la perete! Copii fac galagie? Vodka si te impui ca figura autoritara! Aminitiri neplacute? VODKA! Vrei sa te faci pula cu amicii? Glume proaste? VODKA! N-ai ce face? Ocazie sociala plicticoasa? N-ai ce disucta? nimeni nu e amuzant? TU nu esti amuzant? Vrei sa traiesti la maxim? VODKA VODKA VODKA! Toata natia tipa: "Vodka!". Tipa si tu! Nu mai astepta NICI o secunda, iesi acum pe usa si cumpara o vodka! Inca esti in fata ecranului? Da-ti o palma pentru ca e clar ca ai nevoie de o vodka! Cineva care ar fi baut deja vodka ar fi iesit deja pe usa si eu acum vorbeam singur. Dat tu nu, tu inca esti aici. Inseamna ca n-ai initiativa si esti un ratat. Ratatule... Ma dezgusti. N-ai prieteni, n-ai viata, n-ai ce face, n-ai vodka. Eu de ce vorbesc cu tine? Hai pleca. INchide fereastra.

Inca aici? sSugi pula. Tot n-ai inchis. Atunci imi bag ceva si incid eu.

Apas publish, si aia e...

pressing...

... ... ...

No comments:

Post a Comment